UitBuro UitBuro UitBuro UitBuro
#
Parsifal - The Grand Opera

In deze volstrekt nieuwe vorm van opera beleef je drie aktes op verschillende locaties in de stad. Geniet van de prachtige arrangementen van Wagners muziek, en leef je uit in de tweede akte van de voorstelling: in The Game ga je op zoek naar de held. Parsifal is niet komen opdagen, wat nu? Wie verlost ons dan van de crisis? Dompel je onder in een bonte parade van tap-dansende ridderkoren, real life gaming, filosofie, popmuziek, transitie-experts en kartonnen kindermusicals. Uiteindelijk draait deze totaalervaring om onze compassie. Loop tot slot samen De Trap op, op weg naar de spectaculaire eindceremonie met uitzicht op de stad. In het eerste weekend van het festival kun je The Grand Opera van Parsifal beleven. In het tweede weekend kan de tweede akte, The Game, los worden gespeeld (bekijk hier).

"Samen met de andere bezoekers ga ik helemaal op in het spel en in de teksten die door CLUB GEWALT worden gezongen. Volgens mij heb ik nog nooit zo aandachtig geluisterd. Want stiekem wil ik winnen."
 blogger Doris Schakenbos

Burgemeester Aboutaleb tekent op de première van Parsifal het Rotterdamse handvest voor compassie, waarmee de stad aansluit bij Karen Armstrongs internationale Charter for Compassion. 

Data en tijden
vr 20 mei 14.00 - 17.00u
vr 20 mei 19.00 - 22.00u
za 21 mei 14.00 - 17.00u
za 21 mei 19.00 - 22.00u
zo 22 mei 14.00 - 17.00u
zo 22 mei 19.00 - 22.00u

Klik hier voor meer informatie over deze voorstelling