UitBuro UitBuro UitBuro UitBuro
#
De Trap biedt podium aan Hollands Next Topmodel

De populaire steigertrap op het stationsplein in Rotterdam verandert zondagavond 5 juni voor even in een heuse catwalk. In een fashionshow van het televisieprogramma Holland´s Next Top Model toont een selectie van modellen de nieuwe collectie van designer Firouze Akhbari. De show op De Trap vindt plaats tussen 19.00 en 19.30 uur. De meiden worden vooraf gecoacht door de Rotterdamse stylist Fred van Leer. Tevens ambassadeur van de culturele manifestatie Rotterdam viert de stad!

De Trap in Rotterdam is sinds de opening op 16 mei uitgegroeid tot een hoogtepunt van Rotterdam viert de stad! Een culturele manifestatie waarmee de stad 75 jaar wederopbouw viert. De drukbezochte steigerinstallatie, naar ontwerp van architectenbureau MVRDV (o.a. de Markthal), nodigt uit tot veel creatieve (publieks)initiatieven waarbij De Trap en het dak van het Groot Handelsgebouw als podium dienen.

Schoolklassen die een uitje maken, brandweermannen die als oefening met luchtflessen naar boven klimmen, Feyenoord supporters die een groepsfoto maken en bruidsparen die op de kiek gaan. De klim naar boven met het uitzicht als traktatie, blijkt een enorme aantrekkingskracht te hebben op een groot en divers publiek uit Rotterdam en ver daarbuiten. Ook multimediabedrijf EndemolShine ziet in De Trap een uitstekend podium voor het programma Holland´s Next Top Model, waarbij de steigerinstallatie voor even wordt omgetoverd tot catwalk.

Over Holland's Next Top Model
Het RTL Programma Holland´s Next Top Model gaat in een nieuw seizoen op zoek naar het nieuwe topmodel van 2016. Het is een zoektocht van ruim twee maanden, met als afsluiter een spannende live finale. Holland's Next Top Model wordt vanaf 6 september wekelijks op dinsdagavond uitgezonden om 20.30 uur bij RTL 5. In Rotterdam zal een selectie van de modellen een modeshow lopen in lingerie van het merk Pretty Wild, ontworpen door designer Firouze Akhbari. Aanwezig bij de show zullen zijn: Fred van Leer en Anouk Smulders. Verdere gasten zijn Anna Nooshin, Firouze Akhbari.

Foto's: Ferry Passchier