UitBuro UitBuro UitBuro UitBuro
#
Eerste kunstwerk Head Lights hangt op Timmerhuis

Het allereerste gevelkunstwerk van kunstproject Head Lights is vanaf vrijdag 5 februari in volle glorie op het Timmerhuis te bewonderen. Die avond zal er tijdens de opening van Museum Rotterdam een preview met laserprojecties van het kunstwerk getoond worden. 

Vanaf 20 maart t/m 31 juli krijgen in totaal zeven wederopbouwgebouwen letterlijk een gezicht met de gevelkunstwerken van Head Lights. Een stad is namelijk meer dan alleen stenen, het draait om de mensen die er wonen. De zeven Head Lights vormen samen een bijzondere buitenexpositie waarmee de verhalen van allerlei Rotterdammers verteld worden. 

De kunstwerken worden door middel van fiets- en wandelroutes met elkaar verbonden. De speciale route-app die hiervoor wordt gemaakt is binnenkort via deze site te downloaden. 

Museum Rotterdam opent in Timmerhuis
De eerste 'Head Light' is dit weekend te bewonderen op het Timmerhuis waar Museum Rotterdam gelijktijdig haar (nieuwe) deuren opent. Om de opening te vieren, hebben alle bezoekers in het weekend van 6 en 7 februari gratis toegang tot het museum. Naast de nieuwe tentoonstellingen en de spectaculaire museumruimte in het Timmerhuis, vinden er tijdens dit weekend allerlei speciale activiteiten plaats. 


Foto: Het eerste gevelkunstwerk van Head Lights wordt opgehangen aan het Timmerhuis.