UitBuro UitBuro UitBuro UitBuro
#
Styling en fotoshoot op het dak

Whoops viert de stad! en trakteert Trap beklimmers op exclusieve fotoshoot. 

Het aantal selfies op De Trap en op het dak van het Groot Handelsgebouw is enorm. Maar hoe leuk zou het zijn om jezelf volledig gestyled te laten vastleggen op deze populaire locatie? Whoops Kappers maakt het mogelijk.

Op woensdag 15 juni tussen 10.00 en 17.00 uur kan iedereen zich eens lekker onder handen laten nemen in het Luchtcafé. Daar staat een professioneel kappersteam klaar om bezoekers te voorzien van een nieuwe look, geïnspireerd op 75 jaar wederopbouw. Aansluitend is er tussen 17.00 en 19.00 uur een fotoshoot op het dak waar iedereen zich op zijn best kan laten vereeuwigen met een prachtig uitzicht op de stad als decor.

Wederopbouw-look
In deze nadagen van De Trap, biedt Rotterdam viert de stad! haar bezoekers graag iets extra’s aan. Deze woensdag kan het publiek zich laten stylen met een wederopbouw-look. Een vast team bestaand uit Kin Yuen, Manuela Martorelli, Jimmy Stam en Taravilla zelf, realiseert op deze dag een aantal exclusieve fashion shoots op het dak. Betlem Taravilla: "Iedereen kan morgen door ons team worden gestyled in één van de STYLING010-stoelen. Kom, liefst met gewassen haar en zonder haarproduct. Dan geven we je een eigentijdse styling van je haar."

Verhalen
De verhalen van Rotterdammers én Rotterdamse ondernemers staan centraal tijdens Rotterdam viert de stad! Ze brengen ons dichterbij het hart van onze stad: de bevolking. Ze laten in de breedte en diepte zien hoe Rotterdam gevormd is. De Rotterdamse haarstylist van Spaanse afkomst Betlem Taravilla verruilde 22 jaar gelden Barcelona voor Rotterdam en is enorm verknocht geraakt aan de stad. Met deze speciale actie op het dak van het Groot Handelsgebouw viert Whoops de stad én het 15-jarige bestaan van Whoops Kappers. "Ik ben opgegroeid in deze stad en ben ermee vergroeid dankzij mijn ambassadeurs. Namelijk de mensen die met hun uiterlijk Rotterdam een beeld geven. Ik ben heel blij dat mijn team en ik al die jaren als imagemaker het vertrouwen hebben gehad van de Rotterdammers die bij ons komen. Vandaar geven wij woensdag graag een cadeau aan deze mooie stad."

Klik hier voor meer verhalen over Rotterdamse ondernemers

Beeld: Bas Czerwinski