UitBuro UitBuro UitBuro UitBuro
#
Talentenprogramma n'COR van start

'What’s next in de culturele sector? Wat wil je nú laten zien? En aan wie?' Dat zijn de vragen die worden voorgelegd aan vijf jonge Rotterdamse culturele ondernemers: Sanne Donders, Immanuel Spoor, Rasheida Adrianus, Sophie Bargmann en Kenneth Asporaat. Zij vertegenwoordigen de nieuwe lichting deelnemers aan n’COR, een programma van Stichting De Verre Bergen gericht op het versterken van de ondernemersvaardigheden van de deelnemers.

               'Zij krijgen de kans een programma met impact te maken'

De vijf jonge ondernemers zijn op zaterdag 16 oktober vertrokken naar Salzburg om daar deel te nemen aan het Young Cultural Innovators Forum om kennis, inspiratie en vaardigheden op te doen. Na terugkomst krijgen de sleutelfiguren training en coaching om hun ondernemersvaardigheden te versterken. Daarnaast krijgen zij de kans om met hun unieke talent tijdens Rotterdam viert de stad! een programma met impact te maken.

Benieuwd naar het verhaal achter Sanne, Immanuel, Rasheida en Sophie? Houd de website dan in de gaten: de komende tijd delen zij hun verhalen, ervaringen en favoriete plekken in Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting De Verre Bergen.