UitBuro UitBuro UitBuro UitBuro
#
Marnix K. viert de stad!

Marnix Keizerwaard (1986) is manager Marketing, Communicatie en Sales bij de Euromast, hét symbool van architectuurstad Rotterdam en de wederopbouw.

'
De Euromast is in 1960 gebouwd ter gelegenheid van de Floriade. Vandaag de dag is de 185 meter hoge toren nog steeds één van de eyecatchers van Rotterdam. Je kunt op de Euromast eten, drinken, slapen, feesten, ervan abseilen en natuurlijk genieten van het mooiste uitzicht van de stad. Bij helder weer zie je in de verte Den Haag, Moerdijk en zelfs Antwerpen liggen.

Het is geweldig om te werken in Rotterdam: een echte wereldstad die symbool staat voor het nieuwe Nederland. Rotterdam leeft en ontwikkelt zich continu. De prachtige gebouwen en het leven op het water, maken haar de mooiste stad die er is.

Het perfecte dagje Rotterdam start voor mij in de Markthal. Daar eten we een hapje bij Jamie's Italian, één van mijn favoriete restaurants. Vervolgens lopen we over de Erasmusbrug via nhow naar Hotel New York. Hier steken we de Rijnhavenbrug over naar Katendrecht om een bezoekje te brengen aan het Deliplein en het ss Rotterdam, een plek met veel historie. De dag wordt afgesloten met een watertaxiritje naar de Euromast, waar de tienduizenden lichtjes van de stad het decor van het diner vormen. Wie wil dat nou niet?'